Ga naar inhoud

Yasper

Member
 • Aantal items

  8
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Yasper won de laatste dag op 17 april 2018

Yasper had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

3 Gemiddeld

Over Yasper

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Amsterdam

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. @Horus Alles extra aangedraaid en het werkt nu al een tijdje bij mij. @MadMarky Heb inderdaad een Calearo antenne en tegelijkertijd maar het antennevoetje vervangen. Ziet er netjes uit de Continental!
 2. Dank Horus. Gisteren de rode 12 volt kabel aangesloten op de blauw/witte kabel van mijn radio. Het bereik voor DAB+ lijkt nu iets beter (FM was al gelukt). Heb nu aantal B-radio stations maar nog niet de grote populaire stations zoals Radio538, Sky en 100%NL. Dat vindt ik zelf apart. Ik zal van de week een spanningsmeter van iemand lenen. Meestal werkt het andersom eerst meten dan aansluiten .
 3. Ben van het weekend bezig geweest met de inbouw van mijn nieuwe Kenwood DAB+ radio. Heb daarvoor ook een splitter, AM/FM/DAB+ antenne en verloop kabel aangeschaft (zie groen omcirkelt). Mijn DAB+ signaal is niet optimaal, ik ontvang maar een paar zenders en vaker niet dan wel (omgeving Amsterdam). Heeft de Z3 een actieve of passieve antenne en weet iemand waar ik de rode (12-volt) kabel van de splitter op aan moet sluiten? Is dat de blauwe draad (met ‘ant cont’ erop) vanuit mijn radio. Of werkt dit op een andere manier. Foto’s: de splitter die ik heb gekocht, afbeeldin
 4. Bedankt voor alle reacties, de genoemde auto in de beschrijving is het niet geworden. Heb gisteren bij Ruud van Vuuren een mooie Z3 gekocht - meer info op dit forum zal later volgen ;)
 5. De site van Ad Kusters is fantastisch! Het facelift model vindt ik mooier.
 6. Dank voor alle reacties. De Z3 kan ik overnemen voor ca. € 5000,-. Maar naar aanleiding van al jullie reacties twijfel ik of ik het moet doen (ook omdat ik een deel moet laten doen). Naar wat meer informatie te hebben opgevraagd bij de verkoper blijkt dat de auto de afgelopen 5 jaar ook maar in totaal 6k heeft gelopen en al die tijd buiten heeft gestaan.
 7. Mogelijke aanschaf Z3 1.9 2001 (aandachtspunten) Beste Zzz-liefhebbers, Ik zal mij eerste even voorstellen: mijn nickname is Yasper en ben 30 jaar jong/oud en van plan om mijn eerste auto te kopen. Met mijn eerste auto bedoel ik een auto die op mijn naam komt te staan. Heb altijd in de auto van mijn vriendin, ouders, zaak etc. gereden. Al een tijdje ben ik op zoek naar een Z3, faceliftmodel, stoelverwarming, liefst airco, liefst rolbeugels, liefst cruise control. Heb al een aantal proefritjes gemaakt en een 1.9L vindt ik prima! Ik ben zeker niet vies van klussen of p
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels