Ga naar inhoud

iliefde

Member
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

iliefde won de laatste dag op 16 juni

iliefde had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2 Gemiddeld

Over iliefde

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4 35i
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Houten
 • Interesse(s)
  Techniek, design, genieten. Veelal autogerelateerd 😉

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. . Bij mij de oorzaak nog niet gevonden. De auto heeft een dag bij Thommy gestaan en daar uiteraard geen kuren vertoond . Meest irritante is dat er geen specifieke storing in het geheugen opgeslagen wordt wanneer het een keer voor komt. Ik kom alleen een algemene canbus storing E2C4 tegen.
 2. Bedankt voor de tip! Afspraak bij Thommy gemaakt.
 3. Ik krijg kort een foutmelding in het display (het rode dak symbool). Mijn vermoeden is dat het inderdaad een aankomende kabelbreuk of sensorprobleem is. Ik zoek iemand die op korte termijn een diagnose en eventueel reparatie kan doen. Ik wil er graag eind juni mee op vakantie. Mijn eigen BMW specialist in Odijk heeft het erg druk de komende weken .
 4. Lampje “storing dak” even aan tijdens openen/sluiten Het lampje “storing dak” gaat de laatste tijd af en toe aan tijdens het openen en/of sluiten van de kap. De beweging van de kap wordt echter niet onderbroken. Het lampje gaat ook weer uit tijdens het open/sluit proces. Bij de garage geweest voor een diagnose maar geen foutcode in het geheugen gevonden. Iemand ervaring met deze storing en de mogelijke oorzaak?
 5. De bedrading is destijds wel aangepast om de gekochte spiegel werkend te krijgen maar de spiegel zelf bleek niet te werken. Uiteindelijk is de aangelegde bedrading gebruikt om een dashcam aan te sluiten. Programmeren is volgens mij niet nodig omdat de spiegel zelfstandig reageert op basis van lichtintensiteit.
 6. Nieuwe achterlichten laten monteren bij Gijsbertsen. Maar geen risico genomen en voor originele onderdelen gegaan. Hopelijk hiermee het probleem definitief opgelost en geen ellende met de pomp in de toekomst.
 7. @Blackwwz3 Bedankt voor je tip. Ik rij normaal gesproken dagelijks lange afstanden met de auto. Die 2 weken stilstaan is een uitzondering maar ga wel controleren wat de leeftijd van de accu is. Ik kwam nieuwe achterlichten van Van Wezel tegen. Ervaringen daarmee? Scheelt aardig qua kosten maar heb geen idee of alle benodigde modificaties doorgevoerd zijn en of de pasvorm correct is.
 8. Ik zat bij Ekris op de site te kijken naar de prijzen voor de achterlichten. Niet iets om heel vrolijk van te worden. Heeft iemand enig idee wat PuMA maatregel 31209902 betekent? Dat staat als opmerking bij het bestelnummer. Googlen leverde niet veel op.
 9. Een lang onderzoek was niet nodig. Er zit condens in beide achterlichten . Vooralsnog geen vocht gevonden in de cabine of de accubak .
 10. Bedankt voor de tips. Ik ga op onderzoek uit. Wat mij vooral bevreemdt is dat de storing in beide achterlichten ineens op hetzelfde moment op komt zetten. Daarnaast heb ik recent ook al eens een melding van een motorstoring gehad die aangaf dat beide katalysatoren niet meer functioneerden (bekende P0420 en P0430 melding). Omdat ik dat niet vertrouwde, 2 kats die in parallel werken op hetzelfde moment defect, heb ik er nog even niets aan laten doen. Daarom ben ik een beetje argwanend over de melding van de storingen in de achterlichten. Het lijkt er eerder op dat de computer problemen heeft, we
 11. Foutmelding richtingaanwijzers achter Ik krijg sinds vandaag onregelmatig foutmeldingen dat mijn richtingaanwijzers achter (zowel links als rechts) niet werken. Mijn Z4 heeft vanwege de vakantie 2 weken stil gestaan en heb er vandaag weer voor het eerst mee gereden. Ik merkte vanmiddag dat er aan de binnenkant condens op de voorruit zat, iets waar de auto normaal gesproken geen last van heeft (er wordt dagelijks over langere afstanden mee gereden). Heeft er iemand suggesties waar te beginnen met zoeken? Vanwege het slechte zicht ‘s avonds nog niet kunnen kijken of d
 12. @Frenkiebedankt! toch maar weer een poging gewaagd, nu met een andere USB stick en het lijkt alsof het USB slot betere dagen heeft gekend. Met een beetje aandringen een verbinding gemaakt en de routes geupload
 13. Hallo, ik ben mij ook aan het verdiepen in het uploaden van routes vanaf USB (gemaakt in myroute-app) naar de CIC maar krijg telkens de melding dat het geheugen vol zit, ondanks dat ik alle bestaande routes gewist heb en zelfs alle muziek van de harde schijf gehaald heb. Enig idee waar dit aan kan liggen?
 14. Vandaag even bij Gijsbertsen in Odijk langs geweest. Het is helaas inderdaad geen plug and play omdat er aansluitingen in de stekker missen. Ze gaan nog uitzoeken of die aansluitingen gemaakt kunnen worden.
 15. Bedankt voor de link naar de site. Erg handig! De aansluitingen van de spiegel zelf staan er ook in. Ik ga eerst met trial and error proberen, oftewel gewoon uitwisselen. Mocht het niet gelijk werken dan maar eens verder puzzelen of het werkend te krijgen is.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels