Ga naar inhoud

f1fr33k

Member
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Gemiddeld

Over f1fr33k

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z4M Coupé
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Noord-Brabant
 • Interesse(s)
  Formule 1, MotoGP, snelle auto's

Contact Informatie

 • Skype
  /
 • Jabber
  /
 • Yahoo
  /
 • AIM
  /

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Head unit vervangen door Android Hallo allen, Is er iemand hier die reeds de bestaande head unit voor navigatie/radio e.d. heeft vervangen door een Android versie zoals bijv onderstaande 2: https://www.caraudiolimburg.nl/webshop/bmw-android-10-0-navi-z4-e89-cic-of-zonder-origineel-scherm/ https://motivesupplies.nl/product/navigation-screen-android-10-25-inch-touch-screen-for-bmw-z4-e85-e86/ De huidige navigatie en radio is me wat te beperkt (geen DAB+, oude navigatie mappen uit 2019 die geen update meer krijgen, geen bluetooth connectie met de te
 2. Nu ben ik des benieuwder naar de Z4M Coupés... Alleen maar andere auto's haha. Desondanks thanks voor alle foto's. Bring it on!
 3. Nice, op die 2e foto zie je m3 staan haha, wel toevallig denk ik? Anyways, ben verder nog benieuwd naar z4m coupés!
 4. Onderkant foto's Ben benieuwd hoe andermans Z4M coupé aan de onderkant er nou uitziet. Dus hoe goed ziet alles er nog uit en is het allemaal nog origineel? Wie wil er mee foto's delen? Mijne gaat binnenkort weer de brug op in ieder geval. Heb verder niet echt iets kunnen vinden via Google verder qua foto's. Wel benieuwd wat de staat van iedereens onderzijde is!
 5. Ja het gaat dus om het paneel wat ik er niet afkrijg. Er staat: Release screws (1). Pull back bottom right instrument panel trim (2) in direction of arrow. Unlock associated plug connections and disconnect. Remove bottom right instrument panel trim (2). Maar wat zijn de "plug connections" dan precies? Ik heb de schroeven eruit, rechtsachterin ook eroverheen getild maar het lijkt bovenin nog ergens vast te zitten. Trouwens moet je hier aardig leuke houdingen voor aannemen, om erbij te komen (als je auto niet op een brug staat)!
 6. Ik moet er zo hard aan rukken, dat het nog wel ergens vast moet zitten. Achterin rechts ook over het clipje gehaald, want daar zit een extra "steuntje". Maar verder geen flauw idee waar het nog vast zit. Vooraan komt het wel los, maar achterin gewoon niet. Kan er wel nog hardere rukken aan geven, maar dan trek ik vast iets stuk gok ik zo. In mijn eigen handleiding boekje zie ik eigenlijk helemaal niks over de filter staan. Zó moeilijk kan het toch niet zijn lijkt mij :)
 7. Zie DSP ook niet op het (LCD) scherm staan, dus dat het ik dan inderdaad niet. Is die Dension dan wel te gebruiken, i.c.m. de knop op mijn stuur? Zie op de productpagina: http://www.deynos.nl/compatibiliteit/?configuratie=3079&productID=2390 Verder niet iets van vereisten staan. Het lijkt dus dat het altijd allemaal werkt... Of hebben ze niet gedacht aan specifieke eisen? Kan ook een mail gaan sturen, maar toch fijner om te horen van mede Z4 eigenaren! Zijn er tevens nog andere systemen/apparaten die met de originele BMW dingen (radio/scherm) werken? Is
 8. Je 2 afbeeldingen na de video lijken niet te werken. Wat betreft de microfilter, die zit dus onder het handschoenvakje. Nu heb ik beiden schroeven links/rechts losgehaald, maar in het midden lijkt nog een (zwart) pinnetje te zitten, die de boel vast houdt. Dat is ietwat voor de groene pijl. De afbeelding is volgens mij een ander model, gezien het rare handschoenklepje. Anyways, weet iemand hoe je het "normaal" los haalt? Heb tamelijk wat kracht gezet, maar wil de boel niet kapot trekken natuurlijk. Kan wel een foto maken, maar heb wel tamelijk wat licht nodig (het zit e
 9. En DSP is ook een optie, niet standaard? Enige wat ik zie is S676AHiFi speaker system maar dat heeft alleen betrekking op de boxen gok ik. Ben niet zo into deze dingen, dus excuse me :D
 10. Correct, die s644A heb ik niet in mijn lijst staan helaas. Maar inbouwen (origineel) zal denk ik kostbaar zijn (als het überhaupt nog gaat)? Weten jullie een alternatief, of gewoon eeniedere carkit?
 11. En dan kijken bij "Vehicle options" lijkt mij? Ik zie niet 1-2-3 iets wat op Bluetooth duid in ieder geval. Is dat een bepaalde/specifieke code?
 12. Bluetooth instellen / pairen met telefoon (hoe dan) Nu rijd ik al enige tijd zonder mijn telefoon verbonden te hebben, maar ik weet ook niet 100% zeker of dat wel kan. Ik heb het bekende "Gezichtje" op het stuur zitten, maar dat kan natuurlijk standaard zijn. Op mijn scherm in het midden, waarop ik ook navigeer en radio luister, kan ik niets van telefoon/telefoonboek kiezen. In de middenconsole heb ik een knop voor "alarm erop" en de "alarmlichten/knipperlichten" knop. Ik heb elders gelezen dat er ergens nog een pair button in het midden moet zitten, maar ik zou echt niet weten waar. Ook me
 13. Ook geprobeerd inderdaad, maar niets leek te baten. Ventilator aan/uit en vershillende standen. Weet natuurlijk niet of een bepaalde stand het veroorzaakt en ik het dan niet meer weg krijg met de ander... nogal lomp rijden meestal als het beslagen is, dus ik kan niet alles teveel proberen. Zal eens de interieurfilter (laten) controleren dan. Bladeren bij de ontluchting waren naar het schijnt het probleem niet.
 14. Het is de Z4M coupé. Gisteren bladeren en dergelijke weggehaald onder de motorkap een stuk halvewege bij een klepje/ontluchting (rechts voor, halve hand naar beneden). Ook nog uitgespoten van bovenuit met de comressor, waardoor het bij de klep er ook uit kwam. Hoop dat dat het probleem was.. vooralsnog niet opgelost, maar zal natuurlijk tijd nodig hebben. Airco afwatering zou ik niet weten wat/waar dat is?
 15. f1fr33k

  Beslagen ramen

  Beslagen ramen Heb vrijwel alles geprobeerd. Ventilatie op standje laag, stand uit, auto zonder hoes wegzetten, auto binnen/buiten etc. Maar vooralsnog lijkt het alleen te helpen om met de airco aan te rijden. Is dat een kwaal van de coupe specifiek of ligt dat aan mijn auto specifiek? Wil wel eens graag zonder airco hoeven te rijden, lijkt me wel zo prettig.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels