Ga naar inhoud

Diesel330

Member
 • Aantal items

  44
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Gemiddeld

Over Diesel330

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  M550D/Z3 coupe
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Amsterdam
 • Interesse(s)
  BMW en ............. BMW.

Recente bezoekers van dit profiel

603 profielweergaven
 1. Hallo BeamerC, Jammer dat je zelf weinig hebt genoten van deze mooie auto. Persoonlijk zou ik dit wel vermelden bij verkoop van een auto en zeker via dit forum voor liefhebbers. Succes met de verkoop.
 2. Voor het alarmprobleem kan je de schakelaar voor de motorkap (linksvoor) loskoppelen. Heeft bij mij geholpen.
 3. Frame kanteldak Z3coupe Had een tijdje last van nat tapijt en het lek is gevonden. Frame van kanteldak is aardig verrot en het water loopt via de a-stijl naar de bodem. Prijzig ding en het zit muurvast. Is er iemand die ooit het frame heeft vervangen? Kan er niks over vinden, misschien iemand tips over wat voor kit te gebruiken om het geheel weer te monteren?
 4. Denk niet veel maar ik vind hem heel mooi.
 5. Check het “bracket” waar het raam mechanisme aan vast zit (bovenste bevestiging). Zit aan de binnenkant van de deur ter hoogte van de elektro motor. Als dit “bracket” los zit (te zien aan los zittende laspunten) of gescheurd is op de hoeken dan sluit het raam ook hoger dan normaal.
 6. wish.com of e-bay voor de geleiders Compleet raam mechanisme inclusief motor +/- €50,00 per stuk van een sloper.
 7. Sinds ik de stekker van de schakelaar onder de motorkap heb verwijderd is het alarm niet meer spontaan afgegaan.
 8. Schakelaar achter radio is al preventief verwijderd door vorige eigenaar. Niet te vinden in ieder geval, behalve een tweetal losse stekkers.
 9. Vandaag de schakelaar onder de motorkap losgekoppeld. Achter de radio zit geen schakelaar meer dus hopelijk ben ik nu de spontane alarmacties kwijt. Dit schijnen de schakelaars te zijn die de meeste storingen geven.
 10. Blijft geactiveerd, er zal inderdaad iets anders aan de hand zijn. Ga verder zoeken, bedankt.
 11. Laatste tijd ook kuren met spontaan afgaan. Via sleutel op slot activeerd alarm bij mij gewoon (led gaat knipperen) ramen gaan inderdaad dicht. Iemand tips om alarm te deactiveren?
 12. @Maurits Je hebt gelijk. Zet hem weer even in de eco-plus modus. Prettige feestdagen allemaal.
 13. Yep, laatst nog geweest. Had geen witte jurk aan dus viel best op met mijn BMW shirt. Overigens waren de witte jurken geen vrouwen
 14. Oke, bedankt voor je waanzinnige interesante informatie. Ik doe gewoon mijn boodschappen bij de AH. Overigens vind ik Enzo niet zo interesant dus antwoord op deze vraag zal de rest van mijn leven aan me blijven knagen Volgens mij had der Enzo een hele donkere bril ( ook als de zon niet scheen). Wat kost de diesel bij deze pomp? Mooi vergelijk en bedankt voor de info dat BMW dat mooie rood van deze koetsenbouwers heeft afgekeken. Doe mij nog steeds maar die rode BMW. Zwart is heel toepasselijk voor deze auto, dit merk is overigens Chinees tegenwo
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels