Ga naar inhoud

Michb

Member
 • Aantal items

  80
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

1 Gemiddeld

Over Michb

 • Titel
  1.9 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Schagen
 • Interesse(s)
  Z3 techniek en evenementen

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Rit Ridder en Casper355 bedankt voor de reacties. Als ik de reactie van Casper355 lees lijkt het opknappen goedkoper dan nieuwe stoelen. Ik heb wel eens op ebay gekeken, maar complete stoelen heb je niet voor 500 euro volgens mij, daarnaast heb je vaak op de bijpassende deurpanelen nodig omdat je anders kleurverschil hebt. Ik zit inderdaad in de kop van Noord Holland. Ik zag een bedrijf in Alkmaar en een bedrijf in Friesland. Als ik de reactie van Casper355 lees zou het bij mij ook circa 500 euro moeten kosten. Ga binnenkort eerst de APK laten uitvoeren en daarna bij d
 2. Herstellen leer stoelen Ik ben van plan om het leer van mijn stoelen te laten herstellen. IK heb wat rondgekeken op internet en heb een paar bedrijven gevonden waarvan ik denk dat ze goed werk leveren. Ik heb echter geen enkel idee wat het zou moeten kosten. Mijn bestuurdersstoel heeft behoorlijk wat instapschade, zit zelfs een scheurtje in bijrijdersstoel is nog in redelijk staat, maar zal wel schoongemaakt moeten worden. Mijn deurpanelen zijn nog in goed staat, maar zal men ook wel schoonmaken, zodat de kleur (ongeveer) hetzelfde is van de stoelen.
 3. Rhttp://rkv-trading.nl/index.php?page=34 In ST. Anna Parochie?
 4. Hardy schijf? Geeft ook symptomen van trillen en bonken
 5. Ben je er 1 kwijt of is het rubber soft geworden? Je kan ook een nieuwe behuizing kopen.
 6. Ik denk ook aansluitingen brandstoffilter. Is niet heel duur. Dit jaar ook gehad volgens mij heb ik 50 of 70 euro betaald voor uurloon en materiaal. Bij mij nieuw filter en slangen.
 7. TimpDIno op facebook een reactie gestuurd met foto elektrisch schema voor de gordelsluitingen. Zijn verschillende schema's, maar bij alle jaren geldt, dat de passagiers sluiting op punt 8 van de connector binnenkomt van de SRS Module en de ander op punt 12 Code connector X74. Er zijn schema's uit 1998, 2000 en 2002. Dit haal ik uit het Service Manual van Bentley. In het schema van 1998 zie ik weerstanden getekend. Deze zouden in de gordelswitch zijn opgenomen. Bij de nieuwer schema's is het als box getekend, zonder dat je de inhoud ziet. Als ik het schema uit 1998 goed interpreteer
 8. http://bmwfans.info/parts-catalog/Z3/ deze site is bekend neem ik aan om op partnummers te zoeken?
 9. Op pagina 117-53 van bentley denk ik dat hij staat.
 10. Ik denk dat wat pigmx zegt klopt. Ik heb nog even in het Service manual gekeken wat ik heb. Ik denk het grootste stuk te herkennen op een foto in het boek. Is een kettinggeleider. Hoeveel kilometer heeft je zet gelopen?
 11. Ik blijf erbij dat op een aantal forums er beschreven wordt dat soms alleen het programma uit de EEProm is gewist en dat het opnieuw programmeren mogelijk is. @Vinnie prima dat jij een andere mening hebt, maar ik probeer ook alleen maar mee te denken. Dat de foutcode zegt dat de module stuk is klopt, maar het kan meerdere oorzaken hebben..
 12. Maar opnieuw programmeren van je module die je nu hebt? Kan dat niet? Als ik het bimmerforum lees zou dat moeten kunnen. Of wil je echt een nieuwe module erin?
 13. @TimoDimo op facebook ook een berichtje achtergelaten. De Temic met nummer 65778386192 kom je wel tegen ook bij bedrijven die hem kunnen resetten/ herprogrammeren het lijkt erop dat je de F0 240 error hebt. een fout die de module lockt. en/of een probleem met de EEProm aangeeft. Oplossing zou het herprogrammeren/resetten van de module zijn. O.a. de volgende site zag ik. https://www.orangechiptuning.nl/airbag-resetten Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar ik hoop dat je hier wat aan hebt. Succes met de klus. Ik zag net de reactie van @Vinnie op diverse forums wordt er toch gesproken
 14. Zijn inderdaad meer tools in het pakket. Heb ik alleen nog niet geprobeerd.
 15. TimoDino ik woon in de kop van Noord Holland en ben in bezit van een Laptop met INPA incl. kabels voor ODB1 en 2. Uitlezen heb ik wel gedaan bij mijn eigen Z3 (zes cilinder 2.0L met automaat) maar programmeren nog nooit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels