Ga naar inhoud

Ronnie

Member
 • Aantal items

  21
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  2

Ronnie won de laatste dag op 22 juli

Ronnie had de meest gelikete inhoud!

Community reputatie

2 Gemiddeld

Over Ronnie

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.8 '97 & F31, 320d high exe Luxury line 2015, X1 s-drive D 2019
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Marum
 • Interesse(s)
  Bmw,s

Recente bezoekers van dit profiel

487 profielweergaven
 1. Als je de stoelen er wel zelf kan uithalen , wil ik ze wel fixen. Moet dan wel in het najaar denk ik. Kan je ze bij mij brengen omgeving Groningen. 30 € per stoel exclusief de kunsstof plaatjes.
 2. Ik heb een pre-facelift (97) en als ik daar de achterlampunit uittrek is het de geel/groene draad.
 3. Ronnie

  Waar is de rest ?

  Die torxbout is volgens mij van een hardtopbevestiging. Zit ter hoogte van je schouder achter het schuimbultje (waar normaal een B-stijl zit)
 4. Als je nog steeds geinterreseerd bent in een setje style 32 breedset, kijk dan eens op de site van Autohuis Meppel of Buursema Leek ( dezelfde eigenaar). Staat een onbeschadigde 17 inch set voor €600.
 5. Heb vorig jaar even Rover exemplaar gekocht ter vervanging van even lelijke Sony. via een laser printer en alu. label/ sticker paper er even keurig plaatje uitgeprint. Je moet echt heel goed kijken . Radio kostte mij €100
 6. Vandaag mijn radio gescoord en gemonteerd, stickertje over het Rover logo en klaar ! Bedankt voor de tips !
 7. Bedankt voor de tip vwb de Rover uitvoering idd hetzelfde en tenminste betaalbaar. Ik ga even achter de Marktplaatsadv. Aan die 330dM mij stuurde, top !
 8. Volgens specificaties van het BMW Archief zou mijn Z3 af fabriek zijn uitgerust met een Business Radio CD Rds. Toen ik de auto kocht zat er een Sony radio cd in ( en nu nog overigens) . Ik wil de auto graag zo origineel mogelijk maken en ging op zoek naar de genoemde BMW radio. Nu kom ik echter alleen aanbiedingen tegen tussen de 250 en 350 euro (!) voor een knap exemplaar. Is dit normaal vanwege de evt schaarste?
 9. Heb precies hetzelfde met mijn 2.8 97. Ben al op onderzoek uitgeweekt. Rammel is alleen aanwezig met de kap dicht en dan alleen rechts achterin. In mijn beleving iets met de onderste bevestiging van de kap thv de kofferklep. Volgens mij niet te wijten aan een veerpoot (lager).
 10. Mysterie waarschijnlijk opgelost door de tip van Roy. DAS BMWarchiv.de gaf uitsluitsel : S803A Entfall dritte Bremsleuchte Volgens mij dus op verzoek niet geleverd! Bedankt voor de tip .
 11. Ik kan jullie wel verzekeren dat het geen huisvlijtachterklepje is. Als ik het zwarte kunststof paneeltje verwijder en in de koker kijk en voel dan is het daar superglad en nog voorzien van de originele lak. Bovendien een lasrups of polyester bewerking glad afwerken via een opening in een balkje lijkt mij onbegonnen werk. Ik begrijp dat ik blij mag zijn dat ik geen derde remlicht heb. Laat het ook mooi zo. Blijft uniek !
 12. Hierbij nog twee foto's
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels