Ga naar inhoud

Healey100

Member
 • Aantal items

  20
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Community reputatie

0 Gemiddeld

Over Healey100

 • Titel
  1.8 member

Persoonlijke Informatie

 • Auto(s):
  Z3 2.8 & BMW 318
 • Geslacht
  Male
 • Locatie
  Achterhoek
 • Interesse(s)
  BMW Rijdt ca 40 jaar BMW reeds div. typen.

Recente bezoekers van dit profiel

781 profielweergaven
 1. Haha,leuk weer gegeven! Maar ja,ik hoop dat er vast wel een oplossing voorbij komt...Dank voor je reactie!
 2. Haha..Mooie reactie! BMW dealer, hier rekend rond de €350.- voir de klus.....Ik d8 ,dat er vast wel een andere mogelijkheid zou zijn, hier in het Achterhoek met zijn mooie streken...:)
 3. Oké, Ronnie.Dank voor je reactie. Ik heb ooit eerder stoelen er uit gehaald ,om meer ruimte te creëren,(stoel verder naar achter.) Maar jou voorstel , goed bedoeld, lijkt eenvoudiger dan het is.Bovendien moet ik dan met een aanhanger de stoelen brengen, of de z3 rijden zonder stoelen...(...). Dank voor je reageren, en aanbod.Maar lijkt ,voor mij geen goed plan.
 4. Dank voor je snelle reactie Kan dit echt niet zelf.Mischien is er in de regio ,hier in de Achterhoek iemand die dit eerder heeft gedaan.Hoeft ook niet voor niks,natuurlijk..!
 5. Speling stoelgeleiders verhelpen Weet iemand een "Achterhoekse" oplossing hiervoor? Gaat om beide kanten.Electrische verstelling werkt perfect,behalve de vervelende speling in de geleiders. Mischien heeft iemand hier ervaring mee? Dank alvast!
 6. TE KOOP: ZEER WEINIG GEBRUIKTE Origineel BMW Z3 Hardtop.KLEUR ::BOSTON GREEN Metallic.Met achterruit verwarming,zwarte stoffen hemel. €875.- Bij interesse eventueel ,bij mooi weer ophalen in Neede.
 7. Is goed te maken,van een aluminium hoekprofiel.Zelfde maat ,lijn aanhouden en op maat vijlen .Dan met 2 k lijm vastlijmen. Zit bij mij reeds jaren goed vast.
 8. Kan ik hier mijn advertentie plaatsen? Graag ff reactie. Healey 100.
 9. Bedankt voor de oplossing!
 10. Weet iemand of er een beschrijving/uitleg is voor het demonteren van de voorspoiler, van mijn ZZZ 2.8.? Hij is nog al beschadigd en wil hem repareren en spuiten.Alvast bedankt, Bernard
 11. Hallo Kenneth,Ik heb ca 3 jaar geleden een fikse schade in Frankrijk opgelopen ad R- voorzijde ZZZ 2.8 ,door een schuiver te maken in een bocht (te hard),op een weg met rel. veel gravel zodat ik hard over een kei/brokstuk reed.Gevolg: Spoiler en Velg zwaar beschadigd, band kapot en: ophanging!! krom. Resultaat GEEN AIRBAG's gezien.Sukses,Healey 100
 12. Komt mij bekend voor:probeer eens ;voorzover eea nog niet is opgelost,een reiniger voor benzine -injectie motoren.€10.=Bij mijn 2.8 gaf dit een geweldig resultaat!
 13. Klopt heb ik ook gehad.( Z3 2.8.)Echter destijds bypass gemaakt in het ABS brein,oxidatie ontstaan door condens van aircoslang die overheen loopt.Opgave 2007 was toen €800.=
 14. Mogelijk ligt het aan de "computer"onder het dashboard kastje. Ik heb iets derg. ook gehad.Condenswater van een aircoslang die er boven ligt,lekte gedurende jaren!! condenswater op dit kastje. Daardoor ontstond een storing in het computerkastje:oxidatie.Nieuwe kast: € 800.= incl montage.( in mijn geval is een bypass gelegd) Omdat ik gedurende het garage bezoek "er bovenop" zat...! Anders zou ik thuis gebeld zijn, met de mededeling:...........€€€€€€€€€.Maar hopelijk is het toch de gordelspanner!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt eventueel de cookie instellingen zelf beheren, anders gaan we er van uit dat je akkoord gaat.
Privacybeleid | Richtlijnen | Registratievoorwaarden & Forumregels