Ga naar inhoud

lupkens

Member
  • Items

    162
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

lupkens won de laatste dag op 5 september 2016

lupkens had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Kakkende hond en een Gazelle fiets
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Geldrop
  • Interesse(s)
    Carzzzz, Apple, gadgets, vakantie....en eten ;-)

Recente bezoekers van dit profiel

1,013 profielweergaven

lupkens's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

14

Reputatie

  1. Ik ben er ook...maar sinds jaaaren niet met een bimmer Denk niet dat het hier gewaardeerd wordt als ik dat hier vertel........maar dat heeft al mogen blijken uit eerdere reacties
  2. Ik ben er ook...maar sinds jaaaren niet met een bimmer
  3. Hoi Flipje, Ik heb me aangemeld via FB voor deze rit maar kan niet met zekerheid zeggen aanwezig te zijn. Daarom meld ik me bij deze af maar mocht ik toch in de gelegenheid zijn te komen dan ben ik er graag bij!!
  4. Wij zijn er weer graag bij, 2x zonder eten.....
  5. Ok.....ik dacht misschien ff te lui.....................ik zou zeggen slotje op dit topic dan maar....niet op mijn kofferdeksel.
  6. De achterklep van de Z4 kan door eenvoudig op de sleutel te drukken. Maar nu blijft de achterklep nog dicht en moet ik hem met de hand omhoog doen. Is er misschien iemand die me kan vertellen of er zwaardere gasveren voor zijn die hem open drukken en zo ja waar kan ik deze kopen?
  7. Mooi dan ben ik er ook! Tot zaterdag..hopelijk zijn de weergoden ons goed gezind......
  8. Slang is inmiddels vervangen, maar geen soundgenerator. Ik ben naar een Z4 overgegaan omdat de Z3 te veel geluid maakt. De uitllaat heeft een mooi geluidje en dat is genoeg.
  9. Een collega die het opviel tijdens het showen van de wagen......met rijden niks gemerkt weet ook niet waar dat hij op aangesloten zit.
  10. Heb een nieuwe originele besteld voor 10 euro bij DP parts 10 euro en 6.95 euro verzendkosten.
  11. Wie kan mij vertellen hoe het stuk buis heet waar de gescheurde slang aanzit of een artikelnummer? Dit is 1 onderdeel en moet uiteraard vervangen worden. Mocht je er 1 overhebben dan hoor ik dat ook graag en zou dan willen weten hoe ik het in mijn bezit krijg! Hij loopt van het luchtfilter naar de luchtinlaat en zit op een unit waarvan ik de functie niet weet..... Alvast bedankt
  12. Wie heeft er nog een setje spacers van 10mm 5x120 liggen waar men van af wil? Ik hoor het graag!
  13. Is prima, hebben nog wel even de tijd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.