Ga naar inhoud

adebe

Member
  • Items

    179
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    8

adebe won de laatste dag op 25 mei 2017

adebe had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3 M, 316 F31, VW crafter
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    NBr. boven Eindhoven
  • Interesse(s)
    Bmw, golf,rode wijn,damesvoetbal

Recente bezoekers van dit profiel

1,222 profielweergaven

adebe's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

26

Reputatie

  1. Ga je nou hier een vuurtje stoken ??? Ouwe indiaan die je bent
  2. adebe

    Stipt polish

    Wat heeft dat grapje gekost ??? het is natuurlijk wel veel uurtjes denk ik zo, maar wel gaaf !
  3. wauw, is dat een M5 met V8
  4. idd mooi en "dressed down" niet bij een passat verwacht als ik zo naar die meter kijk denk ik gelijk aan sjoemelsoftware maar dan andersom! ( sinds start 40,9 l/100 km ) zo,n slordige 1 op 2,5 mwah !
  5. Hier kan ik me helemaal bij aansluiten ! Heb best zachte banden ( TOYO ) en daar merk je het best wel, vandaar wat extra lucht ! ( kost niks )
  6. wat is er dan gebeurd met je achterruitje ? ik doe elk jaar de kap helemaal dicht ( op spanning ) hoes erover en natuurlijk vorstvrij binnen. heb wel liever de banden op min 3 bar staan omdat ik wel heb ondervonden dat je vierkante banden krijgt !
  7. Welkom, ik zet ze elk jaar tijdens de winterslaap op 4 bar en dat gaat prima !
  8. adebe

    BMW keuze

    BMW keuze Mijn BMW X5 is onlangs overleden, 4,2 K op de klok en 2e keer versnellingsbak kapot! Nu heb ik me helaas niet meer verdiept in de nieuwere types, maar ik wil geen SUV meer. Ik vind pers. de 3 serie benzine auto's het meest geschikt, maar het is bijna allemaal hetzelfde motortype, 316 of 320 Qua interieur heb ik best wel wat eisen, luxe had ik ook in de X5. onderstaande link vind ik pers een mooie auto maar ik heb ook ergens een 328 nieuw model gezien sportuitvoering ( geen M ) Wat is wijs zeker gezien qua motor omdat ook in de 328 een 4 pitter huist die wat anders getuned is volgens mij http://www.autobedrijfkanen.nl/aanboddetail/324/3-serie.htm Graag jullie mening met name over motor / uitvoering !
  9. Ik denk dat de verkoper er voor die prijs nooit vanaf komt. Een liefhebber geeft dat bedrag niet uit aan een uitgeleefd hok ! Voor dat bedrag weet ik een veeeel mooiere te staan niet ver van hier
  10. Volgens mij pas jij jouw teksten aan, aan jouw "avatar"
  11. geweeeeldig. Ik heb er ook zo-een precies hetzelfde. Mijn pup is nu zo'n 7 maanden maar gaat alleen mee in de daily ! hier ga je veel plezier aan beleven !
  12. succes met de verkoop ! heb je al een M in gedachten. ik vind je vraagprijs behoorlijk aan de hoge kant een 3 liter met 2 ton zou ikzelf nimmer voor dat geld willen. maar ja je hebt maar 1 koper nodig he
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.