Ga naar inhoud

sandere39

Member
  • Items

    7,159
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    125

sandere39 won de laatste dag op 18 februari

sandere39 had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    z4 g29 m40I ,Mini cooper
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    zaanstad
  • Interesse(s)
    als t maar hard gaat.

Recente bezoekers van dit profiel

6,988 profielweergaven

sandere39's prestaties

Silver M member

Silver M member (8/12)

452

Reputatie

  1. jullie dachten zeker van mij af te zijn he? nou jammer maar helaas, zojuist mn finacieele bijdragen gedaan dus mn broertje en ik zijn weer van de partij..
  2. brandstofverbruik valt op lange ritten natuurlijk wel beter uit dan op korte ritten maar houd voor de zekerheid wel iets van tussen 1:10 tot max op zn zuinigst 1:15 aan natuurlijk sterk afhankelijk van welke motor je hebt. met mn huidige z haal ik soms wel 1;14 op de snelweg maar dan moet alles meezitten. aan de andere kant is t plezier onbetaalbaar.
  3. denk er wel om dat een e85 ,mi, zeker met M onderstel een stug bakkie is en ik vond zelf nog wel eens na een lange rit dat mij dat ietsewat tegen ging staan. en ja ik reed mijn e85 ook als daily ,ook in de winter. een hardtop is zeker aan te raden voor de winter. voorts zijn daar dan nog het brandstofgebruik, zeker als de motor wat zwaarder is vreselijk zuinig is een z dan ook niet. en lees je heel goed in hier op het forum en het www zodat je weet wat de kwalen zijn en hoe die te spotten . en JA rijden met een Z is vreselijk leuk en ondanks de nadelen die er zijn de moeite waard.
  4. vandaag deze downpipe besteld. als t goed is plug and play https://hjs-motorsport.de/en/products/downpipes/90-82-2050
  5. hmm nja dan zou ik er maar afblijven verder!
  6. DS covers heeft mooie! maar een weekje of twee laten staan maar dan wel weer even luchten hoor. nooit heel lang onder een hoes zetten.
  7. hmm zou je even moeten navragen hoe dat precies zit. je hebt kans dat alleen op dat gedeelte dan de garantie eraf gaat. en niet op de hele auto. als t op de gehele aandrijving is dan is het geen oplossing natuurlijk.
  8. ja kan natuurlijk ook, doe die stekker er af en toe wel weer even in anders loopt die klep helemaal vast omdat je m niet gebruikt.
  9. ik ben er ook mee bezig geweest en t komt erop neer dat je dit bij roy rvs voor een kleine €400 kunt laten aanpassen aan de uitlaat. daarnaast moet je of laten coderen?tunen. of een opf delete module en zn broertje kopen a €700. dus ik heb t maar ffe laten hangen.
  10. over een garage kan ik je niets vertellen maar ik heb toendertijd idd de slangen aan de rechterkant zelf vervangen. ik denk dat ik de hele dag er wel mee bezig was. de reden dat de dealer de kabelboom ook wil vervangen is omdat het allemaal aan elkaar vast getaped zit. ik heb alles logs gehaald en weer getaped. idd wel een gekloot geweest maar t is gelukt. en let erop dat voor begonnen word de kofferdeksel open gemaakt word en ervoor gezorgd word dat deze niet dicht kan vallen. of dat er een bmw ista d systeem aanwezig is.
  11. dit model heeft wel een slechte naam... scheurtjes ...
  12. is er al enig idee waar het diner gaat plaatsvinden (zuid limburg is ook zo,n rekbaar begrip) dit om een beetje te kunnen inschatten waar er een slaapplaatsje gezocht kan worden.. zijn er evt al leden die ergens gezamelijk gaan overnachten?
  13. klopt! ook bij bv geen bluetooth verbinding met je foon of andere dingen. t is gewoon een computertje en dat moet je af en toe even opnieuw opstarten.
  14. ook ingevuld , wel even een klein ovb vanwege evt verbouwingsplannen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.