Ga naar inhoud

1sh0tud0wn

Member
  • Items

    28
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

1sh0tud0wn won de laatste dag op 29 september 2015

1sh0tud0wn had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z3 1.8 ('96),BMW 335i F30 ('14)
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Maastricht
  • Interesse(s)
    Z3 1.8 Roadster , 3,5 liters met twin turbo's in een 3 serie.

Recente bezoekers van dit profiel

7,898 profielweergaven

1sh0tud0wn's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

2

Reputatie

  1. Nou.. na 4x terug geweest te zijn bij de lokale "auto tuning shop". Uiteindelijk de originele Osram lampen laten zitten en de z3 daarmee origineel gehouden. ?
  2. Proficiat met je eerste ZZZ!! pfff wel nog even wachten voordat je zonder kapje kan rijden, maar zal de moeite waard zijn!!
  3. Leuk idee! (gelukkig had ik al een chrome grill), maar gaat je dit niet afbladeren of loslaten? Mooie gedaan overigens!!
  4. Kijk. Dat is een antwoord waar ik iets mee kan Gussy en Cornelis. Het gaat mij om de ''Look''. Ik dacht zelf namelijk dat je dit alleen kon bereiken met Xenon Lampen. Vandaar mijn vraagstelling op de manier zoals ik het Topic opende. Dank voor het meedenken allemaal !
  5. Ziezo, mijn ZZZ is voorzien van haar Winterkapje! (Softtop tot 2016!)

  6. Hallo, Steeds vaker zie ik autos met dat prachtige blauwe heldere licht.. Nu wil ik dit graag ook voor in mijn z3. Is er iemand die ervaring heeft met het vervangen van lampen of weet welke lampen je zo kan plaatsen? Bij voorbaat Dank!
  7. Peter Jan, zoals ik verneem, hoor je hem alleen fluiten als je het gaspedaal op een vaste stand houdt. Mijn vaders E46 (automaat) maakt namelijk juist datzelfde geluid en doet dat al duizenden kilometers. Als hier iemand antwoord op zou kunnen geven zou dat fijn zijn!
  8. Dat klopt helemaal! had ik dat maar eerder geweten... Heb ze bij mijn lokale autohandelaar besteld en zouden vanmiddag al om 17:00 geleverd worden. Ohja, ze kosten per 2 lampjes €3,95. Mocht je het je afvragen!
  9. Rowi, het geeft je auto een totaal andere look als dat die nu heeft. Het enige nadeeltje is wel... dat het armatuur van een oranje knipperlamp anders is dan die van een witte. In de originele achterlichten van de Z3 zitten er geen oranje in, maar witte. Nu stuitte ik dus ook al op het probleem, dat je het armatuur moet gaan vervangen(deze moet je dan zelf gaan solderen), daar je ook oranje knipperlampjes meegestuurd krijgt bij de nieuwe kapjes. Ter oplossing om dat allemaal achterwegen te laten, kun je de huidige witte knipperlampjes gewoon oranje 'verven'. Heb dit zelf gedaan met nagellak van de vrouw des huizes ;)! Mocht je de beslissing maken om ze te kopen, en je hebt vragen... stel ze gerust! Greets
  10. Drive that Z3 Like you stole it!

  11. Ik heb sinds juni ook een pioneer DAB+ radio in mijn z3. Kan hier alleen maar positief over zijn. Dikke aanrader
  12. Hierbij het resultaat! Before: After:
  13. Tja, dat kun je wel zeggen... Vroeger eenmaal verzonnen en altijd gebleven
  14. Dankjewel voor je snelle reactie! Deze zal ik dan gaan bestellen (y)!
  15. Hallo, Sinds 2 weken bezit ik mijn eerste auto, een ZZZ! Tja, BMW zit in het bloed hier in de familie... en je moet ergens beginnen zeggen ze! Nou ben ik super tevreden met mijn Z3... Maar toch had ik graag andere achterlampen gezien. Op dit moment zijn de standaard (rood-wit-oranje) achterlampen geïnstalleerd. Graag had ik de veel mooiere rood met witte achterlampen gemonteerd! Nu had ik al eens navraag gedaan bij mijn lokale BMW dealer... en volgens de beste meneer kostte een achterlamp + unit €142 euro PER STUK... Dus na wat speurwerk zag ik bij Cargoods dezelfde achterlampen te koop staan voor €80 euro per paar. Is er iemand die dit al gedaan heeft en misschien wat tips heeft? Bij voorbaat dank! Glenn
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.