Ga naar inhoud

Henk

>>Donateur 2023<<
  • Items

    144
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

Henk won de laatste dag op 13 april 2020

Henk had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.5 is, bj 2011
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Mheer
  • Interesse(s)
    BMW, fietsen, buitenleven

Recente bezoekers van dit profiel

1,618 profielweergaven

Henk's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

11

Reputatie

  1. Mooi dat de mergellandroute op nr 1 staat.😏 het is hier in de omgeving ook werkelijk prachtig. Consequentie is wel dat het hier erg druk wordt. Ik woon nu meer dan 20 jaar in Zuid Limburg en merk de toename van toeristenverkeer. Een oplossing/antwoord heb ik niet voor deze waarneming overigens. Geniet er van maar houd ook rekening met de mensen die er wonen.
  2. Dat geeft de burger enige moed. Ik ben er nog niet aan toegekomen oma de temp te meten.
  3. Beste Timewa, dank voor je antwoord. Idd Chinese aftermarket. Ik dacht dat ik bij een Europees bedrijf had besteld , maar krijg Chinees materiaal. Ik heb me laten verleiden. Mooi wit licht in de angel eyes leek me wel wat. Ik denk dat ik er weer gewone lampen met gelig licht in ga zetten. Ik zal ook eens de temp meten. Hoge temperaturen zullen ook voor de behuizing niet veel goeds doen denk ik zo maar. Mbt de waarschuwingen. Toen de halogeen kapot ging kreeg ik een waarschuwing dat het lampje stuk was. Ik heb ergens gelezen dat er ook een dergelijke waarschuwing zou kunnen komen als de auto de lamp niet herkent. Dat is dus niet gebeurd.
  4. Ik heb recent mijn H 8 lampen, met geel licht vervangen voor after market LED lampen die meer wit licht hebben voor de standaar angel eyes in mijn ZZZZ e89. Deze hebben een klein transformatortje tussen de lamp en het stekkertje. Echter deze worden gloeiend heet. De lampen zouden compatibel zijn. Heb er nu een paar dagen mee gereden. Er gebeurt tot op heden niets bijzonders. Ook geen alarm waarschuwing. Weet iemand of dit acceptabel is?
  5. Beste Rene, ik heb ze nog ze zijn gratis af te halen.
  6. Velgen Z3 style 64 Beste mensen ik heb al een tijdje originele Z3 velgen liggen die ik niet meer ga gebruiken . Niet al te mooi, maar goed voor de winter. Ze zijn gratis op te halen. Maat 16 inch Style 64 Met wielbouten.
  7. ik heb vandaag de Tune2Air gekregen, maar krijg het niet werkend. In het handschoenenkastje zit alleen een USB aansluiting. De bluetooth werkt, maar geen geluid. Via de aux onder de middenarmsteun en een USB in de sigarettensocket, wel geluid, maar geen telefoon connectie. Ik denk dus dat er zowel een USB als een Aux aansluiting in het handschoenenkastje moet zitten om het goed te laten werken. Ik stuur het maar terug, helaas
  8. Beste Bousch, Zoals wellicht bekend, is er van de E89 geen echte M versie. de 35IS is een goed alternatief, en heeft idd wel een M uitvoering. Ik heb nu ongeveer 2 1/2 jaar een Z4 3.5IS. Mijn criteria waren volledige onderhoudshistorie bekend, lage km stand, en een mooie kleur. Dat laatste is natuurlijk erg subjectief. Een paar opties die ik niet heb en achteraf mogelijk wel had gewenst zijn: Bluetooth en stuurwielverwarming. Verder zijn zoals ik heb gelezen de verstuivers een relatief zwak punt en het relais van de kap. Deze laatste is makkelijk preventief te vervangen. Hierover is op dit forum wel het een te vinden. Ik ben tot nu toe erg tevreden over de auto. Nu met 36.500 km op de teller voelt voor mij de auto nog als nieuw. Succes met je zoektocht
  9. Heel mooi en bijzonder. wist niet dat het bestond? Hoeveel van dit soort sets zijn in omloop?
  10. De i8 is naar mijn mening wel de mooiste van het stel. Idd in goed gezelschap.
  11. Ik weet niet wat ik er van moet denken. Ik zelf zou voor een andere oplossing kiezen. Lakbeschadegingen lijken mij op de loer te liggen. Succes er mee. Ben benieuwd hoe het gaat bevallen.
  12. Speed sensor en Accelerating sensor Z3 Beste mensen, Wie kan ik blij maken met een speed sensor en een accelerating sensor, voor een Z3. Ik had ze gekocht voor mijn Z3, maar bleek niet nodig. Volgens mij zijn ze beide nog goed. De speed sensor is erg duur in dien je hem moet vervangen, de accelero sensor iets minder. Je oet er wel een ritje Limburg voor over hebben 🙂
  13. Dacht even dat er iets mis was met mijn scherm. Gelukkig kunstsneeuw. Vandaag prachtig weer en de ZZZZ gepakt en open gereden. Heerlijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.