Ga naar inhoud

cabrioot

Member
  • Items

    282
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

cabrioot won de laatste dag op 16 april 2020

cabrioot had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    BMW Z1, BMW Z3 Coupe 3.0L, MGB
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    zeeland
  • Interesse(s)
    Sportauto`s en sleutelen/rijden

Recente bezoekers van dit profiel

1,764 profielweergaven

cabrioot's prestaties

2.2 member

2.2 member (4/12)

7

Reputatie

  1. Mooi dat het opgelost is. bij mij was ook het lager van de vicokoppeling gaar
  2. dankjewel alle delen compleet, uitleg duidelijk. moment 10Nm volgorde ook bekend. vorige keer alles vernieuwd maar niet met moment vast gezet. morgen aan de slag.
  3. Dankjewel ga ze met een moment vastzetten. ik denk dat ik dat vorige keer niet gedaan heb omdat er rubber ringen toegepast zijn. ( stond in verkeerd topic)
  4. cabrioot

    Klepdekselpakking

    Klepdekselpakking Dag allemaal na twee jaar afwezigheid weer terug met onze Z3. heeft geschorst gesaan afgelopen jaar. Nu blijkt er olie bij de bougies te staan. 6 Cyl klepdeksel eraf nieuwe pakking etc. Oude licht verdroogd maar niet echt hard. vraag is: kan ik rond de bougie afdichting net als op de halve maantjes aan de voor en achterzijde een klein beetje vloeibare pakking aanbrengen. bv Loctite bleu 5926 Vast dank oor de reacties.
  5. cabrioot

    Km teller Z1

    Stuur mij even een privé berichtje aub.
  6. cabrioot

    Km teller Z1

    Stuur mij even een privé berichtje
  7. Vandaag begonnen om de dorpellijsten te demonteren en er achter te kijken omver roest is. Hierdoor is het tonnenlager beter zichtbaar en nu zie ik hoe slecht ze zijn. Heeft er iemand de juiste trekker te leen om de rubbers eruit te trekken. Zou fijn zijn Ik heb al veel vernieuwd aan de auto maar, ik heb geen brander daarvoor en lijkt mij niet z’n goed idee om dat thuis in mijn garage te doen. Dus liever met ede juiste trekker. Maar dank voor de tip
  8. Vandaag begonnen om de dorpellijsten te demonteren en er achter te kijken omver roest is. Hierdoor is het tonnenlager beter zichtbaar en nu zie ik hoe slecht ze zijn. Heeft er iemand de juiste trekker te leen om de rubbers eruit te trekken. Zou fijn zijn IMG_3854.MOV
  9. Ik lees met plezier mee. Wil zelf ook de rubber ophanging nog eens vernieuwen maar zie er tegen op.
  10. cabrioot

    Km teller Z1

    Probleem is opgelost. in Duitsland heb ik de teller laten repareren bij een gepensioneerde medewerker van VDO. Hij heeft deze tellerunit helpen ontwikkelen en hij had zowaar nog reserve onderdelen. gerepareerd, geijkt en weer ingebouwd. werkt weer top..
  11. cabrioot

    Km teller Z1

    Tot nu toe nog geen oplossing. Tandwieltjes vervangen en alles schoon gemaakt. Mechanisch tellerwerk wat door een motortje aangedreven wordt doet het nog steeds niet terwijl de snelheidsmeter het wel doet. hij is bij KMS geweest maar daar konden ze er ook niets mee. Wie heeft er nog een adresje die mij verder kan helpen.
  12. cabrioot

    Km teller Z1

    Tandwieltje besteld. Komt inderdaad veel voor. http://m.odometergears.com/howto/BMW_Z1_how_to.pdf
  13. cabrioot

    Km teller Z1

    Km teller Z1 De KM teller van mijn Z1 blijft sinds vanmorgen stilstaan. De snelheid wordt wel aangegeven. Het tellerwerk op 000 gezet maar nu gaat nog de dagteller nog de totaalteller. Iemand hier ervaring mee of een adres waar ik terecht kan voor reparatie of advies. Vast dank voor het mee denken.
  14. Ik heb het zelf nooit gedaan maar eens een filmtje gezien dat ze bij demontage de bout doorzagen en het laaste stompje los schroeven. Dan het rubber eruit een nieuwe bout erin en dan weer een nieuw rubber er in persen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.