Ga naar inhoud

bofkont

Member
  • Items

    760
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    28

bofkont won de laatste dag op 3 februari

bofkont had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    E85 Z4 3.0i
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Friesland/Drenthe
  • Interesse(s)
    OEM

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

bofkont's prestaties

2.8 member

2.8 member (5/12)

101

Reputatie

  1. Maatje van mij heeft onlangs preventief zijn bobines vervangen. nu waren er geen problemen of foutmeldingen maar de Z rijdt echt merkbaar veel fijner! gaat om een m54B22 met 125000.
  2. Zelfs ik heb dat gevoel met mijn vrij normale E85. Zou echt niet weten wat de opvolger van deze auto zou moeten worden. De beleving die een E85 mij geeft heb ik in geen enkele andere auto ervaren.
  3. De looks van de E85 zijn idd veel beter 😆 Persoonlijk vind ik de E85 de meest pure en mooi Z4, tijdloze looks en rijdt geweldig en zelfs met M sport onderstel nog wel comfortabel vind ik. E89 vind ik zelf ook wel mooi, maar de kap constructie kan best veel dure problemen krijgen. Ruud v Vuuren Z specialist waarschuwt daar wel voor.
  4. bofkont

    pekel en roest

    Mijn vorige E85 had helaas roest in de deuren binnenkant rand en onder, waarschijnlijk ontstaan dat de spatschermen defect waren. Laten verhelpen, maar een forse rekening van 900 euro per kant. Mijn huidige kan ik niets aan vinden, maar hou hem scherp in de gaten.
  5. bofkont

    Sticky steering

    Rotschenk ben ik in 2017 ook geweest. geweldig adres. En precies zoals Malle pietje zegt.
  6. Zou hier eens informeren. https://cabriotech.nl/
  7. bofkont

    Sticky Steering

    Zal even voor je kijken. is idd door Bmw afgesloten.
  8. Precies hetzelfde kwaaltje als mijn vorige E85 met M onderstel, versleten dempers waardoor hij teveel doorslag heeft en de drempels heel erg snel raakt. Mijn huidige E85 ook met M onderstel heeft dat probleem helemaal niet, natuurlijk moet je nog rustig aan doen omdat het een lage wagen is. Ook de algehele rij beleving is veel beter met goede dempers/vering. Trouwens schrik niet van de originele prijzen van M dempers.
  9. https://www.zroadster.net/forum/viewtopic.php?t=17550
  10. Je kunt ook nog bij een BMW vindecoder kijken op je datacard.
  11. Nou zeg dat 🙂 Het hoort echt bij een E85 voor mij.
  12. Tja ben niet anders gewend na al die jaren, met de ogen dicht herken ik direct de dichtslaande deur van een E85. Snap niet dat mensen er zich aan storen.
  13. Een dvd branden is vrij simpel maar om de 2023 bestanden erin te plaatsen en dat het ook nog werkt zou ik ik echt niet weten.
  14. Niet de software maar de firmware naar V32. Vind trouwens de navigatie verbluffend goed gezien hoe oud het is. Heb inderdaad ook wel eens veel nieuwere auto's gereden waarvan het echt minder goed is. Helaas is 2019 de final update van het DVD systeem.
  15. Lekker je telefoon gaan gebruiken denk ik. Of zoiets overwegen, maar vind het persoonlijk echt niets. https://motivesupplies.nl/product/navigation-screen-android-10-25-inch-touch-screen-for-bmw-z4-e85-e86/ Zie ook ook dat mensen een gat zagen in het dashboard een daar een dubbeldin plaatsen. https://www.zpost.com/forums/showthread.php?t=512499
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.