Ga naar inhoud

Jeen

Member
  • Items

    129
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Jeen won de laatste dag op 4 februari 2017

Jeen had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z4 3.0 E85, 525D F10, 318i E91
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Ter Idzard
  • Interesse(s)
    Auto's, Films Good Life

Recente bezoekers van dit profiel

1,209 profielweergaven

Jeen's prestaties

2.0 member

2.0 member (3/12)

8

Reputatie

  1. Jeen

    Achterlicht RHD

    Heb standaard een wit rondomschijnend zwaailicht welke onder de bumper uitkomt als ik achteruit rijd 😉
  2. Jeen

    Achterlicht RHD

    Je bedoelt zoals deze.
  3. Stuurwiel schakel paddels Kunnen de schakelpaddles van een face lift model ook werkzaam gemaakt worden op een pre-facelift? betreft: 3.0 n52 231 pk ZF steptronic 5-bak automaat met sportstand en sportknop bouwjaar 03-2003 MFL sportstuur Als het mogelijk is dient er dan ook een andere sleepring gemonteerd te worden? ben benieuwd
  4. Touwtje kun je door de afdekking heen duwen. De inkeping is groot genoeg.
  5. Jeen

    Lichtschakelaar

    Volgens mij kun je het coderen op de lichtschakelaars vanaf medio 2004.
  6. Jeen

    Lichtschakelaar

    Lichtschakelaar Goedemorgen, Vraag met betrekking toto het coderen van de lichtschakelaar BMW Z4. Ik heb een nieuwe lichtschakelaar gekocht. Deze is van 2005 en mijn auto van 2003. Reden van aankoop en omzetten is dat deze is te coderen om de richtingaanwijzer met één tik drie keer te laten knipperen. Nu heb ik begrepen dat je de VIN en de Kilometerstand in de schakelaar dient te programmeren. Wie heeft hier ervaring mee en zou me hiermee kunnen helpen?
  7. Stoel klein stukje naar voren en leuning iets schuin. Maar wel net vrij van achterzijde bij belasting. Werkt bij mijn 1,92m perfect
  8. Eerst even passen lijkt me. Je kunt namelijk op verschillende manieren lang zijn.? Denk aan de verhouding tussen je benen en rug. Indien je lengte voornamelijk door je benen wordt bepaald is het handiger om een automaat te nemen. Je kunt je linkerbeen naast de voetsteun zetten. Hier haal je veel lengte. Vervolgens kun je de cruisecontrol de snelheid laten vasthouden en kan je rechterbeen ietwat gekruist worden. Indien je rug voornamelijk je lengte bepaald dan zou ik zeer zeker even passen met de cabriokap dicht en ook zeker open. ik ben zelf 1.92 m met een lange rug en ondervindt geen problemen. Dit geldt voor zowel open als dicht. Succes.
  9. Jeen

    Automaat fout code

    Inderdaad, foutmelding is verdwenen.
  10. Jeen

    Automaat fout code

    Fout kwam toch weer terug..helaas. Dus toch maar voorzorgsmaatregelen getroffen. Bak laten spoelen bij Ruinemans in Wolvega. Keurige uitleg en service, Bofkont had zijn Z4 automaat hier onlangs ook laten doen. De olie was zwart maar gezien de kilometers, 115,000 en de leeftijd van de auto, 2003 niet afwijkend. Was er gewoon aan toe. Resultaat, hij schakelt iets vloeiender, miniem maar voelbaar verschil. Vandaag langere rit gehad en ik voel dat de trekkracht wat toeneemt. Met name vlot optrekken gaat merkbaar sneller. Oftewel iets minder slip in de koppelomvormer. Ben er blij mee!
  11. Jeen

    Automaat fout code

    Fout inmiddels met INPA uitgelezen en verwijderd. Maar even kijken of deze terugkomt.
  12. Jeen

    'verdeckabdeckung'

    Helaas, deze zijn echt niet meer leverbaar. Heb mijn set onlangs op marktplaats kunnen scoren. Voor lange rit en gehele dag mooi weer een mooie aanvulling. Bij korte ritjes waarbij de kap nadien weer dicht gaat niet monteren is dus een luxe aanvulling waar je wel zonder kunt maar die ook een fijne afwerking is.
  13. Jeen

    'verdeckabdeckung'

    In Amerika betalen ze er ook grof geld voor.
  14. Jeen

    'verdeckabdeckung'

    Staat wel netjes en scheelt inderdaad iets met windwervelingen.
  15. Van mij is standaard afkeur APK? Dus de originele lampen bij de APK even in de kofferbak leggen. Heb mistlamp en achteruitrijlamp namelijk ook in het rood. Gelukkig PDC op achterzijde?. Is feitelijk een Engelse uitvoering. Deze hebben de witte achteruitrijlamp namelijk op de ander kant zitten. Vindt de gelijke look wel byzonder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.