Ga naar inhoud

PascalP

Member
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    1

PascalP won de laatste dag op 28 oktober 2016

PascalP had de meest gelikete inhoud!

Persoonlijke Informatie

  • Auto(s):
    Z3
  • Geslacht
    Male
  • Locatie
    Leeuwarden

Recente bezoekers van dit profiel

790 profielweergaven

PascalP's prestaties

1.8 member

1.8 member (1/12)

6

Reputatie

  1. Goedenavond... ook ik wil wellicht de Z3 coupe laten spuiten afhankelijk van de prijs. Ik wilde m al van de hand doen met 350.000 km maar het is een goed onderhouden coupe die door de vele dagelijkse km's last heeft van vooral steenslag. Daarnaast heeft de vorige eigenaar de motorkap laten spuiten maar is de lak op 2 plekken "ingevallen" ofwel iets "ingezakt"... Een sinaasappelspuiter is absoluut niet gewenst;-). Ik kom uit het Noorden maar kan best de auto elders heenbrengen om te laten spuiten. Ik zal morgen de optie van Sjonnie Kroket eens proberen maar als iemand nog andere recentere suggesties heeft.... Dan kan ik met een nette Coupe de toerrit door Friesland (bege-)leiden??
  2. Ik ben op zoek naar een andere achteras en kwam toevallig de genoemde tegen. Ik wil de Z3 gaan "opknappen" en meerdere dingen laten poedercoaten als achteras, draagarmen etc maar wil dan wel alles gelijk in goede staat hebben. Ik kom de achteras van een 2.8 bijna nergens tegen namelijk.
  3. De rubbers voor beide stoelen kosten ca 20 euro. Duur voor wat het is... Monteren is relatief eenvoudig. Ik heb het kort geleden zelf gedaan.
  4. Weet iemand of een achteras van een M-type past op een 2.8 coupe van 1999? Het gaat om een complete achteras vervanging. Bedankt. Vr groet, Pascal
  5. Ik meld mij helaas af. Een andere afspraak is niet doorgegaan waardoor de rit vanuit het Noorden (Leeuwarden) mij net wat te ver weg is voor alleen de meeting☹️ En voor de rest: just give it a shot... Alvast een fijne avond toegewenst!!
  6. Update!! We gaan de Friese merenroute combineren met de Havenstedenroute in Friesland. Dit zal bij elkaar rond de 250 kilometer zijn. Dit alles gaat gebeuren zondag 10 september. Voor tussenstops ben ik nog aan het kijken... Maar wellicht goed om de afsluiting in een "goed" restaurant te laten plaatsvinden. Groeten, Pascal woensdag om 14:32 aangepast door Olivier
  7. Hallo, ik ben een tijdje afwezig geweest maar hier kan ik mij gewoon inschrijven voor 3 november 2016 Zevenhuizen? Ik kom zelf uit Leeuwarden dus de meeting is niet al te ver weg;-) Groet, Pascal
  8. Hallo Lokker, heb je de kieuwen nog?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.