Ga naar inhoud

z3 specialist


Aanbevolen berichten

Hi, heb een paar maanden geleden een 1996 Z3 gekocht van een particulier. ondanks vooraf controles bleek bij de APK dat de fusee kogels en draagarm rubbers moesten worden vernieuwd.

Dit was verrassend daar ik geen klachten had over stuur en rijgedrag. hij spoorde goed niet gevoelig voor oneffenheden in de weg als bv spoorvorming en spoorde recht (stuur los en bleef rechtuit rijden) Dit was een dure grap bij de BMW dealer (700+ euro).

Na reparatie was het rijgedrag dramatisch veranderd. spoorvorming of ongelijkheden in de (klinker) weg "sloeg het stuur" uit je handen, en trok hij naar rechts. Voormij duidelijk een geval van niet uitgelijnt. Dealer gebeld en beklag gedaan, verbazend was het antwoord dat dit niet nodig was bij een Z3. Ik heb nog nooit gehoord dat na dit soort reparaties de auto niet moet worden uitgelijnt.

heb mijn verbazing hierover uitgesproken en vriendelijk verzocht dat men dit probleem wilde oplossen gezien de gedane reperaties. Voor deze "service" kreeg ik een gepeperde rekening van meer dan 200 euro, deze opdracht werd dit niet gezien als een service maar als een nieuwe opdracht want <_< de schuld werd gegooid op de slijtage van de banden en niet de reperatie. Dat je voor uitlijnen moet betalen is begrijpelijk maar dit is mijnsinziens wel heel erg duur.

Gezien de verder niet al te klant vriendelijke behandeling van deze dealer ben ik op zoek naar een BMW specialist in de buurt van Hilversum eo

Link naar reactie
  • Reacties 7
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Ben ik eens benieuwd wie geadviseerd gaat worden? <_<

In de weekenden gaat ie met een mandje in de hand onderweg naar zijn grootmoeder in het grote boze bos??

Link naar reactie
  • Administrator
Ben ik eens benieuwd wie geadviseerd gaat worden? <_<

In de weekenden gaat ie met een mandje in de hand onderweg naar zijn grootmoeder in het grote boze bos??

Mij noemen ze wel eens Roodkopje, maar ik heb dan weer andere specialiteiten <_<

http://www.avvr.nl, voor al uw Z-perikelen, goed en snel

Link naar reactie
Ja, bij bovenstaand adres zul je denk ik ook wel betere ervaringen opdoen :blink: .

Ben wel benieuwd bij welke stealer je die waardeloze behandeling kreeg.. Ik rijd regelmatig in de buurt van Hilversum, en wil zelfs in geval van extreme pech daar niet terecht komen als ik dat zo lees.. :notok:

Ik neem aan dat dit dan over Jan de Jong gaat in Hilversum ?? Eerlijk gezegd heb ik daar nog nooit een slechte ervaring gehad :unsure:

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.