Ga naar inhoud

Repareren lederen bekleding


Aanbevolen berichten

:smart:

Heeft iemand van jullie ervaring met het gedeeltelijk repareren van lederen bekleding? Linker sportstoel heeft naar m'n zin teveel gebruikerssporen en de linker wang van de stoel is een beetje "weg". Het linker onderstuk en het linker zijstuk, in zwart moeten eigenlijk, als je het goed wil doen, worden vernieuwd. Is er enige kostenindicatie te geven?

groet van blok

Link naar reactie
  • Reacties 7
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ik nog niet.

Ik heb voor volgende week een afspraak om een beschadiging te laten repareren bij een lederreparatiebedrijf (3 * woordwaarde?) in Uden. Ze maken ook gelijk lederwas op kleur aan om het leer mee te onderhouden. Ben benieuwd.... Ik zal hier wel verslag uitbrengen.

Maar je kunt ook even zoeken op het forum, er is al meer over geschreven.

En Emanual gaat geloof ik ook leer-reparaties doen, daar was gister nog een berichtje over.

Link naar reactie

Toevallig eerder deze week al gepost:

Ik ga hiervoor naar 'Paudon' in Tilburg. Heeft geen eigen website. zijn gegevens staan hier

Man en vrouw die zich gespecialiseerd hebben in reparaties, vervangen en zelf maken van interieurs/softtops. Heb er zelf goede ervaringen mee.

Ik heb er een stuk leder in de stoelen van m'n eerste Z laten zetten (bestuurdersstoel, instapzijde.). Hiervoor heeft hij orrigineel BMW leder besteld (dat was nog het duurste, totaalprijs viel reuze mee), was echt perfect daarna. Natuurlijk is er wel wat kleurverschil, doordat het leer in de auto al wat verschoten/vuil is. Dit kleurt wel bij en was bij mij niet opvallend.

\

Vervangen vind ik persoonlijk de netste oplossing. Het leer bij de instap wordt na verloop van tijd namelijk toch dunner, en dat blijf je zien als het wordt bijgekleurd. Op zwart zul je ook minder last hebben van kleurverschil dan ik had bij de rode stoelen.

voor de kosten stuur ik je wel even een pm :smart:

Link naar reactie

Het opvullen van leer daar zou je toch echt voor naar een expert moeten gaan, daar gaat veel tijd inzitten, en dat heb ik helaas niet :rolleyes: .

op kleur brengen, daar ben ik nou mee bezig, ik zit nog in de testfase ervan, maar heb het bij mijn pa in de X5 gedaan en ziet er netjes uit!!

verder weet ik dat er in Susteren ook een goede leerboer zit die heel veel ervaring heeft, ben ff de naam kwijt, zal het eens opzoeken hoe die heet.

Link naar reactie

Maik,

Hiervoor heeft hij orrigineel BMW leder besteld (dat was nog het duurste, totaalprijs viel reuze mee), was echt perfect daarna.

Kan dit bij een BMW dealer worden besteld door een "leerboer"of kan hij daar op een andere manier aankomen?

blok

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.