Ga naar inhoud

Ervaring met Braspenning


Aanbevolen berichten

Ik ben van plan om mijn Z4 te verlagen. Heb diverse bedrijven gebeld en prijzen varieren enorm incl montage. Heb ooit een stage plaats verworven bij Chiel Bos een gerenommeerd rallyerijder en wegligginspecialist daadoor weet ik dat er enorm veel troep te koop is.

Nu ben ik via een aantal forums in contact gekomen met Braspening. Heeft iemand hier ervaring mee?

Ik ben tevens zeer geintersseerd in een Eisenmann einddemper met vervangging van de tussendemper.

Ron Braspenning heeft een gezellige prijs gemaakt: Eibach veren icm Eisenmann 2 x 76 beide incl montage. excl de soundpipe (volgens mij bedoelde hij de vervangende pijp van de middendemper).

1000,- euro.

Iemand toevallig Eibach veren gemonteerd? 3 cm verlaging lijkt mij optisch wel mooi ogen, hoop dat de Z ook daadwerkelijk beter stuurt. Alleen als ik zie dat M technic 1,5 cm verlaagd is het dan niet zo dat iedereen denkt dat ik in een volbepakte Z rijd :D

Iemand een beter voorstel gekregen?

Link naar reactie
  • Reacties 6
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Populaire dagen

Beste reacties in dit topic

Heb geen ervaring met Braspenning maar het is zeker geen rare prijs wetende dat de ESD €750 kost en een set Eibach veren rond de €200 en dat alles zonder montage.

wat de SR betreft zie ik op de Eisenmannsite dat die €80 kost en dat het niet de MSD is die jij denk ik bedoelt ,wat het wel is weet ik niet.

Maar als tweede welkom op dit mooie forum.

Persoonlijk is de verlaging van 3 cm niet te laag en zou daar geeen probleem mee hebben :D wat heb je voor wielen eronder???

Link naar reactie

Hier een foto met Eibach van GvFB

Magic_Racing.JPG

dat van het posten is mij ook twee jaar geleden overkomen :D dat leert vanzelf zoals je ziet heb je al twee posten :drank: ksie al sinds 12 juli

Link naar reactie

Ik zit meer op het Z4um omdat daar de meeste Z4 rijders te vinden zijn. Maar daar zijn zeer weinig mensen uit Nederland te vinden meer Belgen zoals GV, de audio dokter. Reeds een paar nuttige tips van hem gehad!

Ik zag dat hij ook hier zeer actief is.

Nee ik ben helaas niet in het bezit van een Ducati. 8 en 3 zijn chinese geluksnummers aangezien JC tekort was om aan te melden heb maar 888 (3 x 8)erbij gezet. Een kenteken met alleen een 8 erop kost alleen al een paar miljoen euro in Hong Kong :schater:

Ben wel motorfreak geweest, door een paar keer bijna er niet meer zijn ervaringen heb ik maar besloten om een cabrio te kopen toch een beetje vrijheidsgevoel :D

Als deze grijze auto verlaagd is met Eibach dan ben ik gelijk verkocht ziet er prachtig uit. Weet je zeker dat dit Eibachjes zijn?

Is die motor van jouw.

Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.