Ga naar inhoud

Ervaringen met Simons sportuitlaat onder Z4?


ChriZ

Aanbevolen berichten

Ik overweeg de standaard demper van m'n Z4 te vervangen door een Simons sportuitlaat (www.simons.se). Op youtube kan ik alleen filmpjes vinden van andere type BMW's, voorzien van een Simons demper.

Iemand hier ervaring mee?

Link naar reactie

Dank voor de reactie. Ik zoek geen lawaaipijp, maar een demper met een zwaarder geluid dan standaard. Mijn zoon heeft een Simons gehad onder zijn E36 325i Coupé, en deze klonk ok. Daarom mijn vraag over ervaringen onder een Z4.

Link naar reactie

Afgelopen weekend contact gehad met de Z4-owner uit de link van Inspector Holmes. Gevraagd naar zijn ervaringen met de Simons exhaust. Dit was zijn reactie;

It has a nice, low rumble to it, and sounds very discrete. I am too old for a car that sounds like a Honda Civic with free exhaust, but with the Simons that is not a problem. All in all, I am very happy with the exhaust, and can recommend it.

Dus..... Ik heb de knoop doorgehakt en de Simons besteld via een lokale uitlaatspecialist. Nu afwachten op de levering en montage

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Simons exhaust is vandaag gemonteerd. Nog niet veel kilometers mee gereden, maar het geluid is precies zoals ik gehoopt had; een mooie zware brom! Voor mede forum-leden die ook op zoek zijn naar een beschaafde sportieve demper, is het zeker een aanrader!

Grotefoto-HVRDLVVY.jpg

  • Like 2
Link naar reactie
  • 2 weken later...

Okee dank je, ik heb ff gegoogeld op dat nummer en zag dat hij voor de pre facelift modellen is dus van 2003 t/m 2005. Mijn Z4 is van 2006 maar zal een informeren of dat daadwerkelijk verschil maakt.

Maar ik begrijp iig wat je bedoelt met eindemper en vervangingspijp.

  • Like 1
Link naar reactie

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.