Ga naar inhoud

Dammmm


Aanbevolen berichten

@ raoul.

ik bedoel natuurlijk zo,n uitdeuken zonder spuiten specialist ,maar dat had je vast wel begrepen.

kon ik dat maar,daar kun je aardig wat centjes mee verdienen hoor,ik heb wel eens wat kleins laten doen door zo,n goser en het is verbluffend wat ze kunnen doen.

  • Like 1
Link naar reactie

Wordt inderdaad uitdeuken en spuiten van het spatbord, had dat ook niet verwacht maar volgens de expert geen probleem. Ze kunnen er goed aan de binnenkant bijkomen.

Schade rond de 450 a 500 euro waarvan 250 eigen risico :rant: Meteen gevraagd wat het kost om de motorkap mee te spuiten voor wat betreft de steenslag, kost 350 euries :unsure: moet ik nog even over nadenken.

Link naar reactie
  • Administrator

^Is het dan wel rendabel om de verzekering er bij te betrekken? Scheelt die vergoeding van een paar honderd euro je niet qua no claim opbouw (dus een terugval of later bereiken van een volgende trede)? Als dat zo is verschilt per verzekeraar en per verzekering, maar als dat zo is werken die effecten waarschijnlijk nog wel even door en ben je mogelijk meer kwijt dan wat de verzekering je nu betaalt ... :blink:

Link naar reactie
  • 2 weken later...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.