Ga naar inhoud

kleuren???


Aanbevolen berichten

ik heb nu mn geld van het waarborgfonds gekregen en alles moet nog gespoten worden achterklep achterbumper spiegels kieuwen zijscherm achter en omdat mijn maatje spuiter is kost een hele auto me maar 500!!!! icl binnenkanten!! iemand ideeen voor een gave kleur?? ik zat zelf te denken aan de jagemeister versie na te maken van de e30! of toch iets anders? of gewoon cosmoszwart? alle reacties welkom!!

Link naar reactie
  • Reacties 35
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

is dat zo??? heb je er een foto van in het oranje of andere extreme kleuren?

Link naar reactie

Ik weet niet of een van de jongens/meisjes hem in de collectie heeft, ikke niet anders ff op het net zoeken, aparte kleuren waren nog dakargeel en pistachegroen, moet eens ff in de folders neuzen voor de exacte benaming bij BMW. Voor dat oranje hebben ze ook het oranje interieur ontworpen :rolleyes:

Link naar reactie

afschuwelijk!!! en die ene link krijg ik niet geopend! ik denk dat ik misschien een eigen kleur laat mengen! oranje metallic met een vleugje parelmoer alleen moet de auto straks ook weer goed te verkopen zijn natuurlijk!

Link naar reactie
Wat dacht je van deze kleur(en)?

(Hij is overigens te koop, zie marktplaats)

heb deze eens in levende lijve gezien (BMW meeting Roosendaal). Het is eerlijk gezegd niet eens zo heel erg lelijk IRL. Maar niet mijn smaak. :m:

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.