Ga naar inhoud

BBS LE MANS velgen 18" in NIEUWSTAAT met hele goede banden


Aanbevolen berichten

Tja,de z3 coupe verkocht aan flappie (hangt hier ook ergens rond op het forum) en daarom heb ik nu deze set velgen te koop.

Ook geldt voor deze set, lang getwijfeld maar het is of deze set of een Alpina set eruit. Na maanden overwegen dan maar deze. Jammer want het zijn ook een van de mooiste sets voor de z3 (persoonlijke smaak).

Het is een set van Lenso en dus niet die van Interaction (de lenso set is volgens meerdere forumgebruikers en de velgenspecialist waar ze vandaan komen van nog betere kwaliteit, met name de lakafwerking).

Info;

Absolute nieuwstaat (slechts 2 maanden oud, max 500 km mee gereden), geen enkele randbeschadiging.

Maat 4x 8.5 J (past onder een gewoon onderstel, zie foto z3 coupe 2.8).

Geen onbalans en 100% recht en gebalanceerd.

Banden voor 225-40-18, merk Dunlop, profiel tussen de 8mm en 9mm.

Banden achter 245-35-18, merk Pirelli, profiel rond de 6mm.

Maat 18inch.

Prijs 950,- euro.

Meer foto's op aanvraag.

Mochten er nog vragen zijn stel ze gerust.

Mvg

Marc

Marktplaatsadvertentie; http://auto-onderdelen.marktplaats.nl/bmw-onderdelen/577276377-schitterende-bbs-le-mans-velgen-bmw-z3-1-serie-z4-3-serie-18.html?code=54f489faa3b235527be5a930cd65cc13

Misschien wil iemand even de foto's hier in de advertentie plakken? Het lukt mij nog steeds niet.

aangepast door marc cabrio
Link naar reactie

Ik snap dat je je velgen in de hemel wil prijzen maar het blijven replica's.

En ik begrijp niet hoe je kan zeggen dat lenzo van een betere kwaliteit is dan inter action, zeg je zoiets dan graag een onderbouwing hiervan.

Link naar reactie

Nou echt niet de bedoeling om ze de hemel in te te prijzen. Originele zijn bijna niet meer aan te komen en zijn ook onbetaalbaar.

De wetenschap komt uit het lezen van diverse forums alvorens tot overgaan van aanschaf. En wat betreft de velgen van interaction dus; niet iedereen is hier even enthousiast over. Let wel, ik praat niet uit eigen ervaring. Maar van andere forum gebruikers (oa volkswagen). En de leverancier van deze Lenso velgen wist het ook te bevestigen (hij verkocht zelf interaction en heeft deze speciaal voor mij moeten bestellen). Dus niet in zijn belang eigenlijk. Volgens hem heeft het voornamelijk te maken met de kwaliteit van de lak...

Hoop dat je zo voldoende onderbouwing hebt gekregen.

Link naar reactie

eigenlijk. Volgens hem heeft het voornamelijk te maken met de kwaliteit van de lak...

Hoop dat je zo voldoende onderbouwing hebt gekregen.

Nee, jammer.

Ik verkoop ook beide merken en merk weinig verschil tussen die twee.

Voor de duidelijkheid had je beter kunnen beginnen met Replica Bbs................

Succes met de verkoop.

Link naar reactie

Voor de kritische mensen onder ons zal ik de tekst aanpassen. Misschien dat het minder irritaties oplevert dan. Hetgeen niet de bedoeling is van een advertentie.

aangepast door marc cabrio
Link naar reactie

Jaren 90.....dat is meer dan 20 jaar geleden..Hoop is veranderd in die jaren, misschien ook met het fabriceren van velgen?

Ik heb geen verstand van fabricage van velgen, geef ik eerlijk toe. Maar ervaring van 20 jaar terug, hoeft niet de realiteit te zijn van het heden toch?

Overigens ben ik het met Roodkapje eens.: Benoem de velgen voor wat het is. Replica is GEEN BBS. Maak het niet mooier dan het is.

aangepast door Niblick
Link naar reactie

Als je het over meer dan 20 jaar geleden hebt, dan heb je het dus specifiek over 1990 en 1991? <_<

Of er veel veranderd is in die jaren hangt er maar net vanaf waar je naar kijkt, dus zo'n redenatie voegt m.i. niet heel veel toe. Het kan òf wel zijn òf niet zijn. 50% kans lijkt me :lol:

Link naar reactie

Sorry Ivo daar vergis je je in, ik heb in de jaren 90 een in redelijk bekend winkeltje in velgen, banden, uitlaten en onderstellen opgezet en ben als zodanig bij behoorlijk wat velgen fabrikanten geweest.

Dan heb jij inderdaad meer kennis hierin. Echter iedere fabrikant zal zijn of haar waar aanprijzen en ook aangeven waarom hun velgen beter zijn dan de concurentie lijkt mij? Maar procedees vergelijken is wel een prima manier om de grote verschillen eruit te halen.

Link naar reactie

Discussie moet je volgens mij in andere topics voeren... Toch? Hoe dan ook er mag een slotje op, ze zijn verkocht!

Opmerking, de koper wilde perse Lenso en geen Interaction want zijn 2 van de 4 Interactions die hij 1.5 jaar geleden had gekocht daarbij liet de lak los.... Vond ik het vermelden waard gezien de reacties van sommigen.

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.