Ga naar inhoud

Spa Francorchamps 2018

    

EdwinK
   (0 reviews)
Overige toerritten, meetings & evenementen

Details evenement

Aansluitend op de Limborit 2018 zal er ook dit jaar weer een evenement georganiseerd worden op SPA Francorchamps. 

 

We worden op het circuit verwacht om 10:00 waar we een rondleiding krijgen over het complex, gevolgd met een Parade Lap om 12:05 waarbij er ook gestopt zal worden op het rechte stuk voor wat mooie foto's. 

De kosten zullen naar verwachting tussen de EUR 20 - 25 bedragen, dit afhankelijk van het aantal deelnemers. 

Het aantal deelnemers zal echter gemaximeerd zijn op 18, dit in verband met de veiligheid op het circuit.

 

Dit evenement is in voorgaande jaren georganiseerd vanaf het UK Forum, van die zijde zijn er dus al een aantal aanmeldingen ontvangen.

Naar verwachting zullen de meeste reeds in de Regio Slenaken / Limburg overnachten en zouden hiervandaan als groep naar SPA kunnen rijden op Maandagochtend.


 

"Update 17 mei 2018":

 

Evenement gaat definitief door, circuit is vanavond geboekt!

 

Wil iedereen die meegaat mij een bevestigingsmail sturen naar edwinkoevoet@gmail.com met daarin de namen van de mensen die meegaan (al zijn de meeste voor mij wel bekend) alsmede een mobiel nummer waarop ik je eventueel kan bereiken.

Geef ook aan of je het wel/niet op prijs stelt om te worden opgenomen in de WhatsApp groep die kan worden gecreëerd rondom dit evenement.

Zal een linkje sturen voor de bijdrage die je mag overmaken voor dit fantastische evenement. Alvast bedankt en tot 11 juni!"

 

 

Groet,

Edwin

 


Feedback gebruiker

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.