Ga naar inhoud

BimmerFest Meppen

BrianGT
   (0 reviews)
Toerritten

Details evenement

De eerste BimmerFest Trackday zal plaatsvinden op het circuit van Race Park Meppen, waar naast de grote (club)paddock, tevens op het circuit gereden kan worden. Deze voor velen nog onbekende locatie is in 2016 opgeleverd en dus splinternieuw. Meld je aan voor deze eerste track editie, welke op 24 september 2017 plaats zal vinden en ontdek dit nieuwe circuit!

Boek een Bilstein Track Time sessie met jouw BMW
Rijdt met je eigen BMW over het circuit, tijdens een van de Bilstein Track Time sessies. Zowel streetlegal als circuit BMW’s worden toegelaten. Daarnaast worden de op het circuit aanwezige geluidsnormen gehanteerd. Kijk voor meer informatie over de beschikbare sessies en klassen op onze website: https://www.bimmerfest.eu/nl/bmw-circuit-rijden

Meld jouw BMW club aan!
Opnieuw zal er tijdens BimmerFest een grote club paddock terug te vinden zijn. Meerdere clubs uit de BMW scene melden zich aan, om een clubplaats op de paddock te reserveren. Wil jij erbij zijn met jouw club? Kijk dan op de clubpagina van BimmerFest. Wanneer een club zich van te voren aanmeldt, zijn de paddockkaarten voor de BMW’s uiteraard gratis.

Maken jullie er als club een weekendje weg van? Meld je dan ook zeker aan voor de Dolmen Challenge, welke op de zaterdag voorafgaand aan het evenement wordt verreden. Meer informatie is rond 21 augustus terug te vinden op de website.

///M Area Track Session
Alle BMW ///M modellen zijn welkom op het circuit, tijdens een van de ///M Area Track Sessions in Meppen. Ervaar het circuit, boek van te voren een plek! Ook zal er een ///M Area op de paddock terug te vinden zijn.

Guerrilla Exhaust Kickdown Competition
Licht op groen? Sprint zo snel mogelijk naar het einde van de baan, om daar in het afgezette vak tot stilstand te komen. Sta jij als eerste stil in je vak? Dan win je de sessie. Zet de snelste tijd neer en ga met één van de bekers naar huis.

Gratis Oldtimer Circuit Parade
BMW oldtimers opgelet! Tijdens de BimmerFest Trackday, zal er een Oldtimer Circuit Parade plaatsvinden, waarbij alle oldtimers tegelijkertijd het circuit op zullen gaan. Interesse? Reserveer gratis een plekje tijdens de parade en rijd mee.

Exhaust Competition
Terug van weggeweest! De Exhaust Competition vindt ook in Meppen plaats. Hoeveel dB produceert jouw BMW? Meld je aan voor dit onderdeel en wie weet ga jij naar huis met één van de prijzen.

Meld je BMW gratis aan voor de individuele paddock
Past jouw model niet in één van de thema’s, welke terug zijn te vinden op de website? Dan ben je als BMW rijder altijd welkom op de paddock. Vraag vooraf een paddockkaart aan en bespaar op je entree.

BF-Meppen-2017.jpg


Feedback gebruiker

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.