Ga naar inhoud

Nieuwjaarsborrel

    

Ka4
   (0 reviews)
Meetings

Details evenement

Het jaar 2016 is bijna voorbij en 2017 willen we gezellig onder het genot van een hapje en drankje knallend gaan inluiden en wel op zondag 22 januari 2017

 

Vanaf 13.00u tot ca. 17.00u worden jullie verwacht en verwelkomd in Bosrestaurant Overberg aan de Dwarsweg 63 in Overberg, dezelfde locatie als in 2011. Mooi centraal gelegen in de bossen tussen Maarsbergen en Veenendaal en mét open haard!

 

Ontvangst vanaf 13.00u tot ca. 17.00u. 

 

We hebben besloten om deze keer aan jullie geen betalingen vooraf te vragen. Wij verzoeken jullie wel met klem bij definitieve aanmelding ook daadwerkelijk te komen. Niet dat wij op zeg 40 man rekenen en er komen er uiteindelijk maar 10. Uitzonderingen zijn er altijd, maar we rekenen op jullie medewerking!

 

Drankjes kunnen dmv munten worden afgerekend. Ze hanteren een vaste muntprijs van € 2,75 p/st, welke je daar ter plekke kunt aanschaffen en naderhand weer kunt inwisselen, mocht je wat overhouden. Voor een regelmatig (bitter)garnituur wordt gedurende de middag gezorgd! Kosten dus € 0,00, behalve dan wat je die dag zelf aan drank consumeert.

 

Voor de liefhebbers wordt vanaf ca. 17.30u een 3-gangen meerkeuze diner geserveerd. De keuzes zullen aan het einde van de middag worden opgenomen. De kosten hiervoor bedragen € 28,50 p/p, op de avond zelf af te rekenen bij het restaurant. Uiteraard vragen we wel om door te geven of jullie blijven eten, zodat we ook hiermee niet voor rare verrassingen komen te staan... 

 

Hieronder de lijst van aanmeldingen voor de 22e. Graag nog even doorgeven of jullie blijven eten, met hoeveel personen jullie komen en, indien jullie toch NIET komen, dit bijtijds te melden.

 

Tot de 22e januari!

 

Karin & Rob

aanmeldtopic nieuwjaarsborrel


Feedback gebruiker

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.